Дубай – ослепителен блясък, арабски чар и сбъдната мечта

* ПРОГРАМА 8 дни/7 нощ., Цена: 685 €
Дати: 26.11.-03.12.19, 28.01-04.02.20, 17.03.-24.03.20

* ПРОГРАМА 5 дни/4 нощ., Цена: 515 €
Дати: 26.11.-30.11.2019, 28.01.-01.02.20,
17.03.-21.03.20

ДУБАЙ – ОСЛЕПИТЕЛЕН БЛЯСЪК, АРАБСКИ ЧАР И СБЪДНАТА МЕЧТА
ТОП ОФЕРТА с ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:
* НОЩЕН ТУР НА ДУБАЙ, по време на който ще Ви покажем мегаполиса така, както никой друг до сега! Ще имате уникалната възможност да видите приказно осветени шедьоври на съвременното архитектурно изкуство, някои от които открити преди по-малко от година, ще спираме за фото- паузи пред спиращи дъха гледки, които със сигурност ще се запечатат в съзнанието Ви завинаги.
* ДНЕВЕН ТУР НА ДУБАЙ с разглеждане на старата и нова част на мегаполиса и включено посещение на най-новата атракция- РАМКАТА НА ДУБАЙ (DUBAI FRAME)

* Пешеходен шопинг тур из старите традиционни арабски пазари , по време на който ще се докоснем до местните традиции и обичаи, ще се пазарим заедно, ще пазаруваме и ще се забавляваме 🙂
* Възможност за обяд или вечеря в Къщата за културно опознаване на Н.В. Шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум
(емир на Дубай, вицепрезидент и министър председател на Обединени арабски емирства ) в Дубай . Обядът/вечерята включва богат избор ястия от традиционната арабска кухня, които ще Ви бъдат поднесени според местните традиции и обичаи в непринудена и топла атмосфера. Тук е мястото, където може да зададете всичките си въпроси, свързани с живота и бита на местното население (дори такива, които считате за неудобни). Любезните домакини не само ще Ви посрещнат с типичното арабско гостоприемство, но и ще отговорят на всеки един от тях.
* Възможност за посещение ” Дворецът на нациите”- културният център на Президентството в Абу Даби, който отвори врати за посетители преди няколко месеца.

Цената включва: самолетен билет, салонен багаж, трансфери, 4 /7 нощ. със закуски в хотел 3*/4* с отлична локация, Дневен тур на Дубай с включено разглеждане на старата историческа част и новата част на Дубай, Нощен сити тур на Дубай, шопинг тур из старите арабски пазари, застраховка с лимит 10 000 евро, водач-екскурзовод от агенцията по време на път и целия престой и местен екскурзовод от арабската фирма-партньор, възможност за допълнителни екскурзии и мероприятия: турове на Абу Даби, Шаржа, Северните емирати ( Шаржа, Аджман, Ум ал Куейн, Рас ал Кхайм), Хата, Диба Мусандам (Оман), сафари в пустинята, Global village, Miracle Gardens, круиз с луксозна яхта по Дубай Марина и мн. др.

ПРЕДИМСТВА на НАШАТА ПРОГРАМА:
* летим с полети на авиокомпания Wizz Air, което Ви дава възможност да използвате пълноценно и първия, и последния ден от пребиваването си в Дубай! Полетите на връщане са вечер за разлика от полетите на други авиокомпании, чиито полети на връщане са сутрин и след закуска веднага трябва да тръгнете за трансфер към летището ( така плащате една нощувка повече, а губите цял ден!)

* хотелите по програмата са с отлична локация, така че в свободното време придвижването до най-популярните за посещение от туристите обекти да не излиза скъпо с метро, такси или друг вид транспорт. Цената на билета за метро в Дубай зависи от разстоянието, на което се придвижвате! В близост до хотелите има красиви места за разходка, чейндж бюра, магазини и заведения за хранене, където може да пазарувате и да се храните на цени, съизмерими с тези в България!

* малки групи от около 15 туристи, което позволява индивидуален подход и по-добро обслужване на туристите на място!
* в стремежа си винаги да Ви дадем повече, при всяко посещение в ОАЕ включваме и нови, непознати до момента на българския пазар обекти.

* при нас ще получите възможно най-изчерпателната и актуална информация относно всеки детайл на вашето пътуване и престой в ОАЕ, а това ще Ви спести пари и ценно време. Не забравяйте, че добрата информираност е предпоставка за безпроблемно пътуване и пребиваване в чужбина!

За пълните програми, резервации и повече информация може да позвъните на някой от следните телефони: 0895 729987, 0878 314917, 078 922775 или заповядайте в офиса на ТА “КОНКОРДИА БС” в г. Кюстендил, ул.”Ген. Крум Лекарски”5 (под банка ДСК)