1 ден плаж Гърция, Олимпийска ривиера, Дати: 28.07.18, Цена: 35 лв.

Възможност за посещение на наскоро открития АКВА ПАРК в курорта ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ!
Дати: 23.06.18 /събота/, 30.06.18 /събота/, 14.07.18 /събота/,
21.07.18 /събота/
Цена: 35лв.
ПРОГРАМ:
04.00ч. отпътуване от паркинга зад театъра в Кюстендил, 04.40ч. от Дупница, 05.00 от Благоевград през ГКПП Кулата за курортите Паралия Катерини и Олимпик бийч. Кратки попътни спирки за кафе и почивка.
Пристигане в Паралия Катерини около 10.00ч.
По Ваш избор ще бъдете оставени на плаж в единия от двата курорта, които се намират на 2 км един от друг. Възможност за шопинг, плаж и развлечения.
17.30ч. отпътуване от Олимпик бийч, 18.00ч. отпътуване от Паралия Катерини за България. Кратки попътни спирки за почивка и шопинг. Пристигане в Кюстендил около 23.00ч.

Информация за курортите:
Курортите Олимпик бийч и Паралия Катерини са част от Олимпийската ривиера на съседна Гърция са едно от любимите и предпочитани места за почивка на Егейско море. Намират се едва на 350км от Кюстендил и 70км от Солун по пътя за Атина, което дава отлична възможност на любителите на активната почивка да посетят и някои от многото уникални природни и исторически забележителности, на които районът изобилства.
Крайбрежните таверни и кафенета, заведения за бързо хранене и магазини на повече от прилични цени са на Ваше разположение през по-голямата част от денонощието. Нощни клубове и дискотеки, дават възможност любителите на купоните да се забавляват до зори. От една година в курорта Паралия Катерини функционира и прекрасен Аква парк. Между двата курорта покрай брега на морето има пешеходна алея / около 2 км/, подходяща за джониг или вечерни разходки. Движи се и редовна автобусна линия / цена на билет 1.2 евро/, атракционно влакче / вечер след 18.00ч.с цена на двупосочен билет 2.5 евро/ и таксита / 4 евро от единия до другия курорт за цялата кола/
Град Катерини и прилежащите му курортни зони – Паралия Катерини, Олимпик бийч и Коринос са достъпни за хора с всякакви финансови възможности. Именно край плажовете е съсредоточен основният дял от туристическата инфраструктура, обхващаща хотели и вили от различен ценови клас, но всички уютно, красиво и модерно адаптирани за комфорта на гостите им.

Цената включва:
* транспорт с лицензиран автобус,
* застраховка с лимит 5000евро за лица до 65г.,
* водач от агенцията.

Цената не включва:
* разходи от личен характер,
* входна такса за Аква парка и други посещавани по желание обекти,
* задължително доплащане за застраховка на лица над 65г.-2лв,
* застраховка “Отмяна на пътуване”, покриваща загубите в случай, че туристът е възпрепятстван да пътува. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Условия за записване:
Заплащане на депозит в размер на 30% от пакетната цена и подписване на договор за организирано туристическо пътуване. Доплащане най-късно до 14 дни преди датата на отпътуване.


Цената е валидна при група от минимум 45 туристи.
Краен срок за уведомяване при ненабран минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.
ТО си запазва правото за промяна в последователността на изпълнение на програмата.
ТО не носи отговорност при промяна на входни такси и работно време на музеи и други посещавани обекти.
Възможна е промяна на предварително обявените часове поради непредвидени обстоятелства/ засилен трафик, забавяне от страна на граничните власти и др.
Данни за паспортен и визов режим: няма визов режим за български граждани. Пътуването по програмата се осъществява с валидна лична карта или паспорт. За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители, се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

ТА “КОНКОРДИА БС” има сключен договор за застраховка “Отговорност на туроператора” с “ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД, г. Кюстендил, ул.”Цар Освободител” 68, полица № 212117091000001, валидна до 17.01.2019